Mudra magic

På en lugn gata, för att vara mitt inne i Ubud, finns en rundad stentrappa som alltid är vackert dekorerad med de orange nejlikor som syns lite överallt i staden. Ofta står det LOVE, ibland står det Ubud. Dina flipflops ställer du vid trappan och kliver barfota in på den lilla restaurangen som bara består av några få bord, utomhus och halvt inomhus. Det är rent och fräscht och personalen är alltid trevlig. Antingen kryper du upp i en av sofforna eller så sätter du dig vid bardisken som vätter ut mot gatan och tittar, genom ett draperi av växter, på människorna som går förbi.

Menyn erbjuder både frukost, lunch och middag och självklart juicer och smoothies som får dig att vilja testa allt. Allt på Mudra är gott och det smakar omtanke och kärlek. Det gör det svårt att beställa fel, men det finns några saker som du bara inte får missa!

Avogasm toast lever verkligen upp till sitt namn

Dragon Bowl smakar himmelskt rosa

Vitamama är den perfekta juicen om du har plats i magen

Annars rekommenderar jag den svalkande Endless Summer

Mudra Café på Instagram