Hälsogrupp i Västervik

Vill du förbättra din hälsa? Känns det svårt att veta var du ska börja? Vilka kostråd som är sanna och passar dig?
Är du nyfiken på hur du kan leva ett mer hälsosamt liv som passar in i din vardag så att du kan vara frisk och pigg länge?

Intresseanmälan hösten 2019

Jag tar nu emot intresseanmälningar till hälsogruppen som startar i september 2019. Max 8 deltagare.

Kursen kommer att ges vid fem tillfällen i Luna Wellness lokal på Sjöbrisvägen 4 i Västervik.

Intresseanmälan är ej bindande. Om du har några datum du vet att du inte kan eller frågor om kursen är du välkommen att höra av dig.

Pris
2200 kr

  • 30 h (5 träffar) med föreläsningar och övningar
  • Personliga mål
  • Individuell stöttning via chatt mellan träffarna
  • Gemensam Facebookgrupp för alla deltagare
  • Inspelade guidade avslappningar
  • Yogavideor
  • Träningsvideor
  • Recept

Välkommen

Vad?

Till hösten startar jag upp en ny hälsogrupp. Där samlas vi 3 timmar åt gången vid 5 tillfällen i en liten grupp (max 8 deltagare) och fokuserar på hälsa. Vi kommer att gå igenom kost, träning, stresshantering och mycket mer med hjälp av föreläsningar, praktiska övningar och samtal. Mellan varje träff finns gruppen för varandra för att stötta, peppa och tipsa. Förutom de fysiska träffarna kommer du att få tillgång till både recept, videor och inspelningar så att du kan ta med dig dina nya kunskaper hem och fortsätta din resa efter kursens slut.

För vem?

Kursen riktar sig till alla som vill ta ett kliv framåt i sin hälsa. Kanske känner du dig vilsen i hälsotipsdjungeln, förälder som vill hitta bra lösningar för hela familjen, helt enkelt bara nyfiken på hur du kan må bättre eller kanske är du eller har varit sjukskriven eller känner dig stressad.

Varför?

Syftet med kursen är att stärka dina kunskaper gällande hälsa så att du själv kan ta kloka beslut för ett friskare liv. Målet är att du ska hitta dina friskfaktorer, din väg till en bättre hälsa som passar i ditt liv och vardag.

Vem är jag?

Jag har en hälsopedagogexamen, är cert. kostrådgivare, internationellt cert. yogalärare och träningsinstruktör. Som hälsopedagog jobbar jag med att stärka det friska i människan, med en osviklig tro på varje människas värde och potential, och alltid med fokus på hållbarhet och långsiktighet. Jag är dansare i grunden, kommer från Stockholm där jag jobbat med projektledning, och hamnade i slutet av 2017 här i Västervik. Jag har själv gjort stora förändringar i livet till en bättre hälsa och kan därför göra mitt jobb med en enorm respekt för den resa det innebär. Jag vet att de allra flesta behöver ett bra stöd, och hoppas därför kunna finnas här för just Dig.