Kostrådgivning

Hur går det till

Det första kostsamtalet är alltid 60 minuter och du har inför samtalet fått fylla i en matdagbok under en vecka. När vi ses har jag tittat igenom hur din kostsituation ser ut idag och vi går gemensamt igenom din hälsostatus och dina mål med kostförändringen. Ungefär en vecka efter samtalet får du via mail tips och råd och förslag på förändringar som du kan göra i kosten för att nå dina mål. Jag rekommenderar varmt att vi sedan följer upp med ytterligare minst ett kostsamtal då vi tittar på hur det går och jag peppar dig vidare i ditt förändringsarbete.

Uppföljningssamtal i kostrådgivning är 30 min är för dig som haft ett första samtal på 60 min. Under uppföljningen peppar jag dig vidare i din kostförändring och stöttar dig med nya tips och råd. Alla förändringar tar tid och processen innehåller många steg, jag finns här för att ge dig dom bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill. Jag rekommenderar 3 uppföljningssamtal, men minst 1.

RABATT: Om du bokar 1 första kostsamtal och följer upp med 3 uppföljningssamtal får du det sista samtalet helt gratis.

Hur jobbar jag

Jag har en examen som hälsopedagog och är certifierad kostrådgivare. Jag tror på hållbara långsiktiga förändringar och att du vet vad som passar i ditt liv. Jag finns för att stötta, inspirera och vägleda dig i det du behöver och kommer inte med några färdiga ”quick fix”-lösningar. Jag tror inte att samma kost passar alla eller att alla människor mår bra av att äta likadant, därför anpassar jag alltid min kostrådgivning efter vem du är.

Parallellt med att vi ses för kostsamtal får du tillgång till ett digitalt verktyg där du kan logga din mat, få mängder av recept och där du även får dina individuellt anpassade recept och kostförslag.