Massage

Massage i Västervik

Jag är dipl. massör i svensk klassisk massage och energimassage och håller till i egen lokal på Sjöbrisvägen 4 i Gertrudsvik, Västervik. Du bokar din behandling i svensk klassisk massage eller avslappningsmassage via bokadirekt.se. Om du inte hittar någon tid som passar, tveka inte att hör av dig till info@lunawellness.se så ser vi om vi kan lösa någonting.

Svensk klassisk massage

Massage verkar lugnande och avslappnande, den stärker kroppens immunförsvar och ökar blodcirklulationen. Jag anpassar massagebehandlingen efter dina behov och önskemål, vid behov använder jag mig av triggerpunktsbehandling och teraputisk stretching som komplement.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen görs på mattor på golvet med kläder på. Med hjälp av kroppsjuteringar hamnar du i en djupt avslappnande viloposition medan jag masserar händer, fötter, skalp, nacke och ansikte. Avslappningsmassagen minskar stress och ger kropp och sinne en behaglig vila och återhämtning.

HITTA HIT

Du hittar Luna Wellness på källarplan på Sjöbrisvägen 4 i Gertrudsvik. Om du kommer Norra vägen från centrum tar du höger i rondellen innan anstalten. Det finns två markerade parkeringsplatser som tillhör Luna Wellness och lokalen ligger i det det gula hyreshuset en trappa ner till vänster. 

VARMT VÄLKOMMEN