Massage

Ge dig själv en avslappnande stund!

Massage är verkligen en present att ge till dig själv. Genom att sätta igång blodflödet i kroppen och låsa upp spänningar i muskler kan du få fantastiska hälsofördelar. Genom beröringen i en massagebehandling frigörs även kroppens eget må-bra-hormon oxytocin.

Svensk Klassisk Massage är en djupgående massage där jag jobbar med att släppa på spänningar i muskler genom att knåda musklerna och få kroppen att slappna av. Jag är utbildad i triggerpunktsbehandling och terapeutisk stretch, vilka används i behandlingen vid behov. Massagen kan ges som en helkroppsmassage eller med fokus på önskat område, ex. rygg/nacke.

Energimassage är en rytmisk massagebehandling som sätter igång kroppens energiflöden genom stimulering av akupressur-punkter. Rygg, axlar, nacke, huvud, armar, säte och vader masseras sittande på stol med kläder på. Energimassagen stärker kroppens immunförsvar och är både avslappnande och uppiggande. Behandlingen tar ca 30 min.

I dagsläget finns jag som massör på Gränsö Slott i Västervik samt är tillgänglig som massör för företag/organisationer i Kalmar län. Välkommen att kontakta mig