Om Hannah

Jag trivs som allra bäst i naturen och älskar friluftsliv. Jag är vegetarian (brukar kallas vegan i folkmun) för att jag tror att det är det bästa för både människan och den fantastiska planet vi fått låna för att bo på. Jag älskar att lära mig nya saker och vill aldrig sluta plugga och jag tror helhjärtat på världsfred och människans enorma förmåga att visa kärlek och omtanke. 

Jag kommer från ett karriärsinriktat liv där jag länge lät jobbet definiera mig. Och ja, jag jobbade slut på mig. Först slet jag ut kroppen som dansare och sedan gick jag in i väggen som projektledare. Så min väg hit har varit guppig och brokig och stundtals fruktansvärt tuff. Jag har ägnat 10 år åt att rehabilitera min kropp från fysiska skador och jag har tagit mig ur mentala svackor och djupa mörker.

Men motgångar har alltid någonting positivt med sig. Jag har lärt mig otroligt mycket och mer eller mindre tvingats in i ett annat sätt att leva, för att överleva. Jag har prioriterat om, radikalt! Nu jobbar jag mindre, tar hand om mig själv, har tid till människor jag älskar, har en kropp som är stark och frisk, vaknar nyfiken på varje ny dag och njuter av ett liv med meningsfulla relationer och tid för kärlek och omtanke.

Född och uppvuxen i Stockholm, pluggade till dansare i Israel efter gymnasiet innan skador gjorde att jag flyttade hem igen för att utbilda mig till musik- och eventarrangör, vilket jag sen jobbade med inom kulturbranschen i Stockholm. För ett antal år sedan lämnade jag (äntligen!) storstaden och flyttade till Norrtälje. Efter bara ett år flyttade jag ännu längre ut när jag började plugga till Hälsopedagog på Väddö, två magiska år som knöt ihop en lång personlig resa och tillät mig att landa i både mig själv och det jag nu har äran att få jobba med.

Efter att det senaste året ha flyttat runt mellan Vemdalen, Vätö, Norrtälje, Västervik och Stockholm, och så en sväng till Bali, och mer eller mindre levt i min resväska flyttar jag i december till Västervik och börjar på sätt och vis ett nytt kapitel i mitt liv, tillsammans med en man som jag älskar mer än jag trodde var möjligt!

Jag är tacksam för alla mina erfarenheter och lärdomar som lett mig dit jag är idag.